ESGA
<< VOLVER AL LISTADO
Vinagres do Ribeiro
AGROALIMENTARIO
Vinagres do Ribeiro
Rúa Porriñeira, 11 Beade, 32431 Ourense
STAND CMR31
Albarro XPI Acidez 6º Vinagre de vino blanco aromatizado con laurel Albarro XPII Acidez 6,5º Vinagre de vino blanco con una pequeña proporción de vino tinto aromatizado con hinojo Albarro XPIII Acidez 7º Vinagre de vino tinto aromatizado con ajo Albarro pimiento de Padrón Acidez 6,5º Vinagre de vino blanco crianza macerado con pimiento de Padrón. Reserva 2017 3ª edición Acidez 9º Vinagre elaborado mediante doble fermentación simultánea a partir de mosto de uvas pasificadas Reserva 6 anos
Albarro Doce. un vinagre de 7º acéticos e 200 grs. de azúcares. Elaborado a partir dun vinagre de viño blanco de 3 anos de crianza e maceración de uvas pasas.
Albarro XPI Albarro XPII Albarro XPIII Albarro pemento de Padrón Albarro Doce Reserva 2017

PRODUCTOS

Albarro XPI

Acidez 6º Vinagre de viño branco aromatizado con loureiro

Albarro XPII

Acidez 6,5º Vinagre de viño branco cunha pequena proporción de viño tinto aromatizado con fionllo

Albarro XPIII

Acidez 7º Vinagre de viño tinto aromatizado con allo

Albarro con pemento de Padrón

Albarro pimiento de Padrón Acidez 6,5º Vinagre de vino blanco crianza macerado con pimiento de Padrón.

Reserva 2017

Reserva 2017 3ª edición Acidez 9º Vinagre elaborado mediante doble fermentación simultánea a partir de mosto de uvas pasificadas Reserva 6 anos

PERLAS de Vinagre Albarro con pemento de Padrón

esferificacións de vinagre Albarro con pemento de Padrón. Intensa e persistente explosión de sabor.

Albarro doce

vinagre crianza de viño branco macerado con uvas pasas. De sabor intenso conxugando armoniosamente a intensidade acética cos sabor doce das uvas pasas con recordos de infancia. Meloso, con matices de froitos secos, madeira e mel. Untuoso, con retrogusto amablemente persistente. Embotellado sen filtrar para que conserve toda a súa densidade, dulzor e complexidade de sabores.

PERLAS de vinagre Albarro doce

esferificacións de Albarro doce. Unha explosión agridoce e intensa. Indicadas para aperitivos que destaquen a intensidade agridoce, e como toque sorprendente en postres atrevidos.